Η. Κονοφάγος, Ν. Λυγερός, Α. Φώσκολος - Ο τουρισμός πεθαίνει και η ανάδειξη ορυκτού πλούτου περιμένει

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας ζει και τρέφεται αποκλειστικά από εισαγωγές ορυκτού πλούτου από το εξωτερικό. Παράλληλα οι κυβερνήσεις μας έλεγαν ότι βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός, η οποία και θα μας έβγαζε σταδιακά από την οικονομική κρίση.

Με τρόμο σήμερα οι πολιτικοί μας ανακαλύπτουν ότι οι ανατινάξεις φανατικών καμικάζι στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια γίνονται καθημερινό φαινόμενο κι η απελπισία της μετανάστευσης και της ανεργίας θα πολλαπλασιάσει το φαινόμενο στα νέα παιδιά, δεδομένου μάλιστα ότι τους οδηγεί στον Παράδεισο και εμάς στην οικονομική κόλαση.

Η Ελλάδα οδηγείται στην οικονομική απαξίωση, την στιγμή που νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν έμπρακτα με ανακαλύψεις την ύπαρξη -βάσει νέου μοντέλου- σημαντικών συγκεντρώσεων βιογενούς φυσικού αερίου στην Κύπρο και Νότια της Κρήτης. Το νέο αυτό μοντελλο προέκυψε από την ανακάλυψη του κοιτάσματος ΖΟΡ πριν μόλις 6 μήνες στα όρια της κυπριακής ΑΟΖ και μόλις προ μηνών τουλάχιστον 13 παρόμοιων στόχων στην Κύπρο και Νότια της Κρήτης (Εικ.1)...

Η συνέχεια εδώ: http://lygeros.org/articles?n=24217&l=gr