Υποτροφίες σε φοιτητές για φυσικό αέριο

Το Υπουργείο Ενέργειας παραχώρησε 23 υποτροφίες σε φοιτητές για σπουδές σχετικές με τους υδρογονάνθρακες.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης συναντήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2014, με τους 23 φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει υποτροφίες από το Υπουργείο για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, για σπουδές σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σχετικά με τους υδρογονάνθρακες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, οι φοιτητές ενημερώθηκαν τόσο από τον κ. Λακκοτρύπη όσο και από τον Γενικό Διευθυντή δρα Στέλιο Χειμώνα και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Υδρογονανθράκων δρα Στέλιο Νικολαΐδη, για τις προοπτικές που διανοίγονται για νέους στον τομέα των υδρογονανθράκων.

Ο κ. Λακκοτρύπης κάλεσε τους φοιτητές να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίδεται με τη στήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, να διαπρέψουν στις σπουδές τους και να αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζονται για να εργοδοτηθούν και να προσφέρουν στον τόπο μας.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει παραχωρήσει τις 23 υποτροφίες, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονταν σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 18 Αυγούστου 2014. Η αξιολόγηση βασίστηκε σε ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Πηγή: sigmalive.com